Karate

"A Karate célja nem a győzelem, hanem a gyakorlatok tökéletesítése és a jellem fejlesztése." (Funakoshi Gichin)

Kapcsolat

Jelentkezés és információ az edzéseken személyesen vagy telefonon Turák Péter senseinél: 06(30)9452085

E-mail: sensei@karateedzes.hu, turakapita@gmail.com

Kik vagyunk?

Az edző

Turák Péter 5. dan

43 éves vagyok és 28 éve karatézom. Mestereim közül Sensei Varga Miklósnak köszönhetem a legtöbbet, akinek a kezei alatt nőttem fel és lettem válogatott versenyző. Sokat tanultam még Hanshi Julius Thirytől és Sensei Katherine Thirytől.

Versenyzőként tíz évig voltam a válogatott keret tagja, küzdelemben négyszer nyertem magyar bajnoki címet. Jelenleg elsősorban mint nemzetközi bíró veszek részt a kisebb-nagyobb versenyeken, utóbbiak között világ- és Európa-bajnokságokon.

24 éve edzősködöm, jelenleg egy gyerek és egy felnőttcsoport büszke vezetőjének vallhatom magam. 

 

Az edző segítői

Zalai Tamás – 3. dan

Gyermekkorom óta karatézom, formagyakorlatban többször voltam magyar bajnoki érmes. Az edzések során ismertem meg feleségemet, és most már a fiunk is a karatés társadalom része. Gyermekkorom óta karatézom, formagyakorlatban többször voltam magyar bajnoki érmes. Az edzések során ismertem meg feleségemet, és most már a fiunk is a karatés társadalom része.Gyermekkorom óta karatézom, formagyakorlatban többször voltam magyar bajnoki érmes. Az edzések során ismertem meg feleségemet, és most már a fiunk is a karatés társadalom része.bajnoki érmes. Az edzések során ismertem meg feleségemet, és most már a fiunk is a karatés társadalom része.

 

Koburger Soma – 2. dan

12 éve karatézom, és jelenleg is a magyar válogatott keret tagja vagyok. A felnőtt edzéseken segédkezem. 12 éve karatézom, és jelenleg is a magyar válogatott keret tagja vagyok. A felnőtt edzéseken segédkezem. 12 éve karatézom, és jelenleg is a magyar válogatott keret tagja vagyok. A felnőtt edzéseken segédkezem. 12 éve karatézom, és jelenleg is a magyar válogatott keret tagja vagyok. A felnőtt edzéseken segédkezem. 12 éve karatézom, és jelenleg is a magyar válogatott keret tagja vagyok. A felnőtt edzéseken segédkezem. 12 éve karatézom, és jelenleg is a magyar válogatott keret tagja vagyok. A felnőtt edzéseken segédkezem.ratézom, és jelenleg is a magyar válogatott keret tagja vagyok. A felnőtt edzésesegédkeze

Cserneky Krisztián - 2. dan

Tízéves korom óta karatézom és 16 éve tartok edzéseket. Fontosnak tartom, hogy azt a kitartást, akaraterőt,  kreativitást és önfegyelmet, amit a gyerekek edzéseken tanulnak, az élet egyéb területein is tudják kamatoztatni.

 

 

 


Uzonyi Nóra – 1. dan

Hétesztendősen kezdtem Sensei Turák Péter akkor induló Törökvész úti csoportjában karatézni. Azóta felnőttem és most már én is tanítom a hétesztendőseket a Törökvészen. Hétesztendősen kezdtem Sensei Turák Péter akkor induló Törökvész úti csoportjában karatézni. Azóta felnőttem és most már én is tanítom a hétesztendőseket a Törökvészen. Hétesztendősen kezdtem Sensei Turák Péter akkor induló Törökvész úti csoportjában karatézni. Azóta felnőttem és most már én is tanítom a hétesztendőseket a Törökvészen.  csoportjában karatézni. Azóta felnőttem és most már én is tanítom a hétesztendőseket a Törökvészen.

 

Burján Gyula - 2. dan

Negyven éves elmúltam, amikor belekezdtem a karatéba. Az edzéseknek is köszönhető, hogy fiatalabbnak érzem magam, mint a kortársaim. Sőt, egy-egy karate technikával még most is meg tudom lepni a huszonéveseket. 

Gelényi-Martinez Alyna – 1. dan

Húgommal sok éven keresztül együtt jártunk karatézni. Sajnos, ő mostanában már külföldön van, de az elmúlt években annyi jóbarátra tettem szert az edzéseken, hogy szinte elfeledtetik velem a hiányát. Húgommal sok éven keresztül együtt jártunk karatézni. Sajnos, ő mostanában már külföldön van, de az elmúlt években annyi jóbarátra tettem szert az edzéseken, hogy szinte elfeledtetik velem a hiányát. Húgommal sok éven keresztül együtt jártunk karatézni. Sajnos, ő mostanában már külföldön van, de az elmúlt években annyi jóbarátra tettem szert az edzéseken, hogy szinte elfeledtetik velem a hiányát. Húgommal sok

 

éven kereSajnos, ő mostanában 

Hollósi Anna Marie – 1. dan

Anyukám japán, úgyhogy ez is közrejátszott abban, hogy a karatét válasszam. Igyekszem a gyerekekkel is megszerettetni őseim harcművészetét.