Karate

"A Karate célja nem a győzelem, hanem a gyakorlatok tökéletesítése és a jellem fejlesztése." (Funakoshi Gichin)

Kapcsolat

Jelentkezés és információ az edzéseken személyesen vagy telefonon Turák Péter senseinél: 06(30)9452085

E-mail: sensei@karateedzes.hu, turakapita@gmail.com

Hírek, aktualitások

VIZSGÁVAL ZÁRTUK A TANÉVET

2016.06.18. VIZSGÁVAL ZÁRTUK A TANÉVET

Tanévzáró karate öv- és csíkvizsgát tartottunk 2016. június 12-én a Shuhari Dojóban. Az öt csoportban lebonyolított vizsgát a Hayashi-ha Shito-ryu stílus magyarországi vezetője, Kurdi Gábor Shihan vezette, akinek három klub fiataljai mutatták meg tudásukat.

tovább

NYÁRI HALADÓ TÁBOR – EZÚTTAL EGERBEN

2016.04.08. NYÁRI HALADÓ TÁBOR – EZÚTTAL EGERBEN

Idén is – ezúttal a Balaton helyett Egerben – megrendezzük szokásos, övvizsgával záruló, haladó nyári táborunkat. Várjuk minden 12 év feletti vagy minimum pirosöves tanítványunk jelentkezését!

tovább

NAGY ÉS JÓL SIKERÜLT VIZSGÁN VAGYUNK TÚL

2016.02.25. NAGY ÉS JÓL SIKERÜLT VIZSGÁN VAGYUNK TÚL

Rekordlétszámot hozott a Shuhari Dojóban 2016. február 14-én megrendezett karate öv- és csíkvizsgánk. A több mint 100 vizsgázó jól teljesített, és annak ellenére, hogy ifjú tanítványaink több különböző csoportból érkeztek, egységes képet mutattak. A vizsgát ezúttal is Shihan Kurdi Gábor, a Hayashi-ha Shito-ryu stílus magyarországi vezetője tartotta.

tovább

KODOMO KUPA: 29-EN INDULTUNK

2015.11.25. KODOMO KUPA: 29-EN INDULTUNK

Huszonkilenc versenyzővel vettünk részt a Kodomo Kupa utánpótlás karate versenyen, ahol övfokozattól függően shiko dachi versenyszámban, szivacsjátékban, katában és kumitében lehetett indulni. Sok tanítványunk szépen helytállt.

tovább

17 SIKERES VIZSGÁZÓ LELLÉN

2015.08.29. 17 SIKERES VIZSGÁZÓ LELLÉN

Jó társaság, kitűnő hangulat, szorgalmas edzésmunka és színvonalas övvizsga jellemezték a 2015. évi nyári felnőtt/haladó edzőtáborunkat, amelyet a tavalyihoz hasonlóan Balatonlellén tartottuk. A táborban összesen 42 fő fordult meg, és lellei Hayashi-ha Shito-ryus barátaink is közül is többen meglátogatták az edzéseket.

tovább

NYÁRI HALADÓ TÁBOR - MEGINT AUGUSZTUS ÉS LELLE

2015.07.19.

Idén is megrendezzük szokásos, övvizsgával záruló, haladó nyári táborunkat. Várjuk minden 12 év feletti vagy minimum pirosöves tanítványunk jelentkezését!

tovább

REMEKÜL SIKERÜLT A BEJÁRÓS TÁBOR

2015.06.24. REMEKÜL SIKERÜLT A BEJÁRÓS TÁBOR

Reményeinket is felülmúlóan sikerült nyári bejárós edzőtáborunk, amelyen több mint negyven tanítványunk vett részt 2015. június 18. és 21. között a Sashegyi Arany János Átalános Iskolában. A jó hanulatú tábort Cserneky Krisztián, Gelényi-Martinez Alyna és Hána Kata Sensei-ek vezették, nekik Bihámi Olivér és Szabó Ádám Sempai-ok segítettek.

tovább

HANSHI TÁBOR LESZ JÚLIUS VÉGÉN

2015.06.24.

Idén július végén kerül sor karate stílusunk, a Hayashi-ha Shito-ryu stílus hazai összevont edzőtáborára. Az edzések naponta két alkalommal, tudásszint szerinti bontásban lesznek.

tovább

TANÉV VÉGI VIZSGA VOLT A SHUHARI DOJÓBAN

2015.06.10. TANÉV VÉGI VIZSGA VOLT A SHUHARI DOJÓBAN

Június 7-én, vasárnap a Shuhari Dojóban tartottuk tanév végi karate vizsgánkat, amelyen 48 fiatal tanítványunk járt sikerrel. (A nyári gyermek, illetve felnőtt edzőtáborban résztvevők majd a táborok végén vizsgáznak.) A mostani vizsgát Shihan Kurdi Gábor, a Hayashi-ha Shito-ryu stílus magyarországi vezetője tartotta.

tovább

BEJÁRÓS GYEREKTÁBOR JÚNIUSBAN

2015.05.15.

Vizsgával záruló, négynapos karate tábort tartunk gyerekeknek június 18. és 21. között. A Sashegyi Arany János Átalános Iskolában sorra kerülő eseményen a karate edzések mellett kiegészítő programokkal is készülünk: pl. sportjátékok, íjászat, origami, kanji festés, sushi készítés.

tovább