Karate

"A Karate célja nem a győzelem, hanem a gyakorlatok tökéletesítése és a jellem fejlesztése." (Funakoshi Gichin)

Kapcsolat

Jelentkezés és információ az edzéseken személyesen vagy telefonon Turák Péter senseinél: 06(30)9452085

E-mail: sensei@karateedzes.hu, turakapita@gmail.com

Hírek, aktualitások

NEM HAGYJUK ABBA AZ EDZÉSEKET

2020.11.14. NEM HAGYJUK ABBA AZ EDZÉSEKET

A koronavírus járvány okozta szigorításokhoz alkalmazkodva folytatjuk csoportjaink karate edzéseit. A regisztrált versenyzőink továbbra is jöhetnek a Shuhari Dojóba, míg a többiek online edzéseken vehetnek részt.

tovább

VISSZATÉRNEK A FELNŐTT EDZÉSEK A SHUHARI DOJÓBA!

2020.08.27. VISSZATÉRNEK A FELNŐTT EDZÉSEK A SHUHARI DOJÓBA!

Szeptembertől ismét a szokott helyszínen, a Shuhari Dojóban folytatjuk a felnőtt karate edzéseket. Nagy örömünkre szolgál, hogy a koronavírus járvány kitörését követően szép számmal vettetek részt a tavaszi online, majd a nyári szabadtéri edzéseken, és a fergetegesen sikerült egri edzőtáborban ugyanannyian voltunk, mint az elmúlt években. Szeptember 1-től visszatérünk a Shuhari Dojóba, mert azért mégiscsak ott az igaziak az edzések!

tovább

SZEPTEMBERTŐL ISMÉT EDZÉSEK A TÖRÖKVÉSZ ISKOLÁBAN!

2020.08.27. SZEPTEMBERTŐL ISMÉT EDZÉSEK A TÖRÖKVÉSZ ISKOLÁBAN!

A koronavírus járványt követően márciustól online edzéseken tanítottuk a Törökvész karate gyerekcsoport tagjait, akik közül a nyáron többen részt vettek a szabadtéri edzéseinken, majd néhányan eljöttek az augusztusi egri edzőtáborunkba is. Jó hír, hogy szeptembertől ismét a normál menetrend szerint folytatódnak az edzések a Törökvész úti Általános Iskolában!

tovább

IDEIGLENESEN SZÜNETELNEK AZ EDZÉSEINK

2020.03.16. IDEIGLENESEN SZÜNETELNEK AZ EDZÉSEINK

A koronavírus járvány miatt ideiglenesen szüneteltetjük gyerekek Törökvész úti és a felnőttek Shuhari Dojo-beli edzéseit is. Mihelyt rendeződnek a dolgok, folytatjuk az edzéseket a megszokott rendben.

tovább

IDÉN NYÁRON IS GYERTEK EGERBE!

2020.02.25. IDÉN NYÁRON IS GYERTEK EGERBE!

2020. augusztus 19-24-én - az elmúlt évekhez hasonlóan - Egerben tartjuk a szokásos haladó/felnőtt karate edzőtáborunkat, amely vizsgával zárul.

tovább

SOK SZÉP EREDMÉNY A SHITO OB-N

2019.04.17. SOK SZÉP EREDMÉNY A SHITO OB-N

A Nyílt Shito-ryu Országos Bajnokságon vettünk részt 2019 április 6-án. A versenyen a kezdők shiko-dachi és szivacsjáték kategóriákban indulhattak, a haladóbbak pedig kata (formagyakorlat) és kumite (küzdelem) versenyszámokban próbálhatták ki magukat.

tovább

GYERMEK KARATE TÁBOR A NYÁRI SZÜNET ELEJÉN

2019.04.07. GYERMEK KARATE TÁBOR A NYÁRI SZÜNET ELEJÉN

Elkészültünk a nyári napközis tábor kiírásával, amelyet az előzetes terveknek megfelelően június 17. és 21. között tartunk a Törökvész Úti Általános Iskolában.

tovább

ELKÉSZÜLT A NYÁRI EGRI EDZŐTÁBOR KIÍRÁSA

2019.02.21. ELKÉSZÜLT A NYÁRI EGRI EDZŐTÁBOR KIÍRÁSA

2019. augusztus 16-21-én - az elmúlt évekhez hasonlóan - Egerben tartjuk a szokásos haladó/felnőtt karate edzőtáborunkat, amely vizsgával zárul.

tovább

SIKERESEN VIZSGÁZTAK GYERMEK TANÍTVÁNYAINK

2019.02.11. SIKERESEN VIZSGÁZTAK GYERMEK TANÍTVÁNYAINK

Öt együttműködő karatés klubból közel 120 tanítványunk vizsgázott 2019. február 2-án. Az eseménynek otthont adó Virányos Általános Iskolában öt csoportban bonyolítottuk le a csík- és övvizsgákat: legkezdőbbek nyitották a sort, majd utánuk az egyre magasabb fokozatúak mutathatták meg, hogy hol tartanak a karate elsajátításában.

tovább

KARATE EDZÉSEK SZEPTEMBERTŐL

2018.08.25. KARATE EDZÉSEK SZEPTEMBERTŐL

Szeptembertől ismét szeretettel várunk mindenkit karate tanfolyamainkon! Legyél akár gyerek, akár felnőtt, akár valahol a kettő között, nálunk jó helyen leszel.

tovább