Karate

"A Karate célja nem a győzelem, hanem a gyakorlatok tökéletesítése és a jellem fejlesztése." (Funakoshi Gichin)

Kapcsolat

Jelentkezés és információ az edzéseken személyesen vagy telefonon Turák Péter senseinél: 06(30)9452085

E-mail: sensei@karateedzes.hu, turakapita@gmail.com

KARATE IMMÁR 25. ÉVE A TÖRÖKVÉSZ ISKOLÁBAN

2021.09.17.

KARATE IMMÁR 25. ÉVE A TÖRÖKVÉSZ ISKOLÁBAN

25 év alatt több mint 2000 edzést és számos edzőtábort tartottunk. Láttuk felnőni a tanítványainkat, ahogy azt is, hogy az edzések során megtanult tisztelet, kitartás, önfegyelem és akaraterő mennyit segít nekik a hétköznapi életükben, a tanulásban vagy éppen a munkában.

A koronavírus két évig online edzésre kényszerített minket, de idén végre folytatjuk a megszokott keretek között, és nagyon várjuk a lelkes kezdők jelentkezését 5-6 éves kortól.
Edzések ideje: kedd-csütörtök, 17.00-18.30
Helyszín: Rózsadombi Általános Iskola, 1025. Törökvész út 67-69.
Amit a karate nyújthat:
????ÖNVÉDELEM: a helyen elsajátított karate technikák az egyik legjobb önvédelmi rendszert képezik
????KONDÍCIÓ: a klasszikus gyakorlatok mellett mindennapos a hajlékonyság, az állóképesség és az erő fejlesztése. A karate edzések kifejezetten alkalmasak arra, hogy a legnyughatatlanabb gyerek is levezesse energiáit.
????FEGYELEM ÉS ÖNFEGYELEM: a karate kihívást jelent a testnek és a szellemnek is. Egy karatés nem csak koncentrálni tanul meg, hanem azt is, hogyan uralkodjon a teljesítményét negatívan befolyásoló érzelmi tényezők felett.
????TISZTELET: az edzéseken nagyon hangsúlyt fektetünk a karate hagyományos japán etikettjére is, ami a mi kultúránkra lefordítva tisztelettudó viselkedést jelent.
????SPORT: a karate gyakorlása során nem kötelező versenyezni, ugyanakkor van lehetőség versenyeken való részvételre is.
vissza