Karate

"A Karate célja nem a győzelem, hanem a gyakorlatok tökéletesítése és a jellem fejlesztése." (Funakoshi Gichin)

Kapcsolat

Jelentkezés és információ az edzéseken személyesen vagy telefonon Turák Péter senseinél: 06(30)9452085

E-mail: sensei@karateedzes.hu, turakapita@gmail.com

IDÉN IS MEGSZERVEZZÜK A NYÁRI EDZŐTÁBORT!

2021.05.08.

IDÉN IS MEGSZERVEZZÜK A NYÁRI EDZŐTÁBORT!

Ebben az évben is várjuk tanítványainkat a hagyományos haladó és felnőtt edzőtáborunkra, amelyet szokás szerint Egerben, az augusztus 20-i hétvégéhez kapcsolódóan fogunk megtartani - természetesen az akkor aktuális járványügyi szabályok betartásával. Az időpont ezúttal augusztus 18-23. lesz, és a tábort ezúttal is övvizsgával zárjuk majd.

A koronavírus járvány miatt pontos részletekkel csak később tudunk szolgálni, de az már biztos, hogy idén is az Imola Hostelben lakunk majd, amely egri vártól pár percnyire van, panorámás kilátással, és ahol saját zuhanyzós, wc-s, hűtővel felszerelt szobák és apartmanok állnak majd a rendelkezésünkre. Az edzések a táborozók számára megszokott helyszínen, a Kossuth Zsuzsa kollégium tornatermében lesznek.

Úgyhogy írjátok be az időpontot a naptáratokba!

Ja, és mindenképpen nézzétek meg az alábbi videót, amelynek egy része a tavalyi egri táborban készült, és amelyet direkt nektek készítettünk a táborra ráhangolódásképpen! Azt is megköszönjük, ha megosztjátok a közösségi médiában, megjelölve mellé a karateedzes.hu honlapunkat, és ha úgy érzitek, írjatok néhány ajánló szót, mondatot is, hogy a járvány elmúltával is újra sok felnőtt és gyerek tanítványunk legyen!

Íme a videó, amiért nagy arigato Kerekes Petinek!

https://www.youtube.com/watch?v=4n2IGjkBiA0

vissza