Karate

"A Karate célja nem a győzelem, hanem a gyakorlatok tökéletesítése és a jellem fejlesztése." (Funakoshi Gichin)

Kapcsolat

Jelentkezés és információ az edzéseken személyesen vagy telefonon Turák Péter senseinél: 06-30-945-20-85

E-mail: sensei@karateedzes.hu

Hírek, aktualitások

VÁRUNK MINDENKIT A FELNŐTT EDZÉSEKRE

2022.08.30. VÁRUNK MINDENKIT A FELNŐTT EDZÉSEKRE

Szeptembertől újult erővel vágunk neki az edzéseknek a megszokott helyszínen, a Shuhari Dojóban! Nagy örömünkre szolgál, hogy nagy létszámmal, jó hangulatban, és a végén egy nagyszerű vizsgával tudtuk megrendezni hagyományos augusztusi edzőtáborunkat!

tovább

IDÉN IS MEGYÜNK EGERBE EDZŐTÁBORBA!

2022.04.17. IDÉN IS MEGYÜNK EGERBE EDZŐTÁBORBA!

Idén is megrendezzük szokásos, övvizsgával záruló, haladó nyári táborunkat Egerben. Várjuk minden 12 év feletti vagy legalább piros öves tanítványunk jelentkezését!

tovább

MEGHATÓ LEVÉL EGY VOLT TANÍTVÁNYUNKTÓL

2022.04.07. MEGHATÓ LEVÉL EGY VOLT TANÍTVÁNYUNKTÓL

Karate edzéseket tartani sok szempontból jó, de amikor 10 év után ilyen levelet kapunk egy régi tanítványunktól, arra nincsenek szavak. ❤️

tovább

KARATE IMMÁR 25. ÉVE A TÖRÖKVÉSZ ISKOLÁBAN

2021.09.17. KARATE IMMÁR 25. ÉVE A TÖRÖKVÉSZ ISKOLÁBAN

25 év alatt több mint 2000 edzést és számos edzőtábort tartottunk. Láttuk felnőni a tanítványainkat, ahogy azt is, hogy az edzések során megtanult tisztelet, kitartás, önfegyelem és akaraterő mennyit segít nekik a hétköznapi életükben, a tanulásban vagy éppen a munkában.

tovább

MEGVAN AZ EGRI TÁBOR KIÍRÁSA!

2021.06.07. MEGVAN AZ EGRI TÁBOR KIÍRÁSA!

A koronavírus-járvány miatt a szokásosnál később, de végül is elkészült az egri tábor kírása.

tovább

IDÉN IS MEGSZERVEZZÜK A NYÁRI EDZŐTÁBORT!

2021.05.08. IDÉN IS MEGSZERVEZZÜK A NYÁRI EDZŐTÁBORT!

Ebben az évben is várjuk tanítványainkat a hagyományos haladó és felnőtt edzőtáborunkra, amelyet szokás szerint Egerben, az augusztus 20-i hétvégéhez kapcsolódóan fogunk megtartani - természetesen az akkor aktuális járványügyi szabályok betartásával. Az időpont ezúttal augusztus 18-23. lesz, és a tábort ezúttal is övvizsgával zárjuk majd.

tovább

NEM HAGYJUK ABBA AZ EDZÉSEKET

2020.11.14. NEM HAGYJUK ABBA AZ EDZÉSEKET

A koronavírus járvány okozta szigorításokhoz alkalmazkodva folytatjuk csoportjaink karate edzéseit. A regisztrált versenyzőink továbbra is jöhetnek a Shuhari Dojóba, míg a többiek online edzéseken vehetnek részt.

tovább

VISSZATÉRNEK A FELNŐTT EDZÉSEK A SHUHARI DOJÓBA!

2020.08.27. VISSZATÉRNEK A FELNŐTT EDZÉSEK A SHUHARI DOJÓBA!

Szeptembertől ismét a szokott helyszínen, a Shuhari Dojóban folytatjuk a felnőtt karate edzéseket. Nagy örömünkre szolgál, hogy a koronavírus járvány kitörését követően szép számmal vettetek részt a tavaszi online, majd a nyári szabadtéri edzéseken, és a fergetegesen sikerült egri edzőtáborban ugyanannyian voltunk, mint az elmúlt években. Szeptember 1-től visszatérünk a Shuhari Dojóba, mert azért mégiscsak ott az igaziak az edzések!

tovább

SZEPTEMBERTŐL ISMÉT EDZÉSEK A TÖRÖKVÉSZ ISKOLÁBAN!

2020.08.27. SZEPTEMBERTŐL ISMÉT EDZÉSEK A TÖRÖKVÉSZ ISKOLÁBAN!

A koronavírus járványt követően márciustól online edzéseken tanítottuk a Törökvész karate gyerekcsoport tagjait, akik közül a nyáron többen részt vettek a szabadtéri edzéseinken, majd néhányan eljöttek az augusztusi egri edzőtáborunkba is. Jó hír, hogy szeptembertől ismét a normál menetrend szerint folytatódnak az edzések a Törökvész úti Általános Iskolában!

tovább

IDEIGLENESEN SZÜNETELNEK AZ EDZÉSEINK

2020.03.16. IDEIGLENESEN SZÜNETELNEK AZ EDZÉSEINK

A koronavírus járvány miatt ideiglenesen szüneteltetjük gyerekek Törökvész úti és a felnőttek Shuhari Dojo-beli edzéseit is. Mihelyt rendeződnek a dolgok, folytatjuk az edzéseket a megszokott rendben.

tovább